Πάπρικα από τη Θεσσαλική Γη

“Μοναδική ισορροπία ανάμεσα στο πικάντικο και το γλυκό”

H Πάπρικα της Θεσσαλικής Γης, με πρόβεια μυζήθρα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης,  ξεχωρίζει για το γεμάτο άρωμα και τη χαρακτηριστική της γεύση. Η βελούδινη, κρεμώδης υφή της αναδεικνύει τη φυσική γλυκύτητα της κόκκινης πιπεριάς, ενώ η ισορροπημένη σύνθεση προσφέρει ένα αποτέλεσμα απολαυστικό και αυθεντικό. Παρασκευάζεται στη Μαραθέα Καρδίτσας, με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, χωρίς τεχνητά πρόσθετα ή περιττά συντηρητικά. Η Πάπρικα Θεσσαλική Γη είναι ιδανική για ψητά, μεζέδες, sandwich, πιατέλες ορεκτικών και κάθε μεσογειακό τραπέζι που αναζητά ένταση και χρώμα.

Διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία +2°C έως +6°C.
Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 4 ημερών.
Μην καταψύχετε το προϊόν.

Θρεπτικό Συστατικό Ποσότητα
Ενέργεια 506,3 kJ / 121 kcal
Λιπαρά 7,4 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,3 g
Υδατάνθρακες 7 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,2 g
Εδώδιμες ίνες 1,8 g
Πρωτεΐνες 3,5 g
Αλάτι 0,8 g

Διατίθεται σε επαγγελματικές συσκευασίες:

  • Κουβάς 2kg

  • Κουβάς 3kg

Κατάλληλη για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, catering και σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία