Ουγγαρέζα από τη Θεσσαλική Γη

“Μια γευστική εμπειρία με άρωμα αλλαντικού”

Η Ουγγαρέζα της Θεσσαλικής Γης φτιάχνεται με εκλεκτή χοιρινή ωμοπλάτη, μαγιονέζα και αρωματικά καρυκεύματα που της δίνουν τη χαρακτηριστική, πλούσια γεύση της. Με ισορροπημένη υφή και διακριτική ένταση, αποτελεί μια κρεμώδη και απολαυστική σαλάτα που ξεχωρίζει για το άρωμα και τη νοστιμιά της. Παρασκευάζεται στη Μαραθέα Καρδίτσας, με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, προσφέροντας αυθεντική ποιότητα και γεύση σε κάθε κουταλιά. Ιδανική για σάντουιτς, μεζέδες, πιάτα μπουφέ ή ορεκτικά, η Ουγγαρέζα της Θεσσαλικής Γης φέρνει στο τραπέζι πλούσια, αρωματική απόλαυση.

Διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία +2°C έως +6°C.
Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 4 ημερών.
Μην καταψύχετε το προϊόν.

Θρεπτικό Συστατικό Ποσότητα
Ενέργεια 1203,7 kJ / 287,7 kcal
Λιπαρά 21 g
εκ των οποίων κορεσμένα 3,1 g
Υδατάνθρακες 18,4 g
εκ των οποίων σάκχαρα 6,5 g
Εδώδιμες ίνες 0,7 g
Πρωτεΐνες 7,5 g
Αλάτι 0,8 g

Διατίθεται σε επαγγελματικές συσκευασίες:

  • 2kg

  • 3kg

Κατάλληλη για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, catering και σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία