Πάπρικα από τη Θεσσαλική Γη
“Μοναδική ισορροπία ανάμεσα στο πικάντικο και το γλυκό”
H Πάπρικα της Θεσσαλικής Γης, με πρόβεια μυζήθρα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, ξεχωρίζει για το γεμάτο άρωμα και τη χαρακτηριστική της γεύση. Η βελούδινη, κρεμώδης υφή της αναδεικνύει τη φυσική γλυκύτητα της κόκκινης πιπεριάς, ενώ η ισορροπημένη σύνθεση προσφέρει ένα αποτέλεσμα απολαυστικό και αυθεντικό. Παρασκευάζεται στη Μαραθέα Καρδίτσας, με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, χωρίς τεχνητά πρόσθετα ή περιττά συντηρητικά. Η Πάπρικα Θεσσαλική Γη είναι ιδανική για ψητά, μεζέδες, sandwich, πιατέλες ορεκτικών και κάθε μεσογειακό τραπέζι που αναζητά ένταση και χρώμα.
Διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία +2°C έως +6°C.
Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 4 ημερών.
Μην καταψύχετε το προϊόν.
| Θρεπτικό Συστατικό | Ποσότητα |
|---|---|
| Ενέργεια | 506,3 kJ / 121 kcal |
| Λιπαρά | 7,4 g |
| εκ των οποίων κορεσμένα | 1,3 g |
| Υδατάνθρακες | 7 g |
| εκ των οποίων σάκχαρα | 3,2 g |
| Εδώδιμες ίνες | 1,8 g |
| Πρωτεΐνες | 3,5 g |
| Αλάτι | 0,8 g |
Διατίθεται σε επαγγελματικές συσκευασίες:
-
Κουβάς 2kg
-
Κουβάς 3kg
Κατάλληλη για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, catering και σημεία λιανικής σε όλη την Ελλάδα.